Hanul Pescăresc, Vármezői Halászcsárda

HALÁSZCSÁRDA - VÁRMEZŐ

Halászcsárdánk Vármező szívében várja vendégeit egy nem mindennapi környezetben.

A csárda egyik fő pillére a családunkban generációra visszatekintő haltenyésztés, amely a hagyományok tiszteletére és a szakértelemre épül. Ennek egyik gyümölcse a vármezei sült pisztráng, amely számos belföldi és külföldi vendégünknek ad okot gyakori visszatérésre. Számukra arról is gondoskodtunk, hogy ezt a gasztronómia élményt egy ehhez illő környezetben élhessék meg. Ebből a gondolatból kiindulva építettük fel 2009-ben az új Halászcsárdát, amely 280 fő befogadására alkalmas, és ennélfogva ideális helyszín különböző rendezvények szervezésére is. Az idelátogatót családias hangulat, igényes kiszolgás és kellemes környezet fogadja.

Az ízletes pisztráng elfogyasztása mellett vendégeink megtekinthetik a pisztrángtenyésztés fortélyait vagy felfedezhetik a falut és ennek meseszép környezetét.

A Halászcsárdában a gasztronómiai élményt a megfelelő szállásszolgáltatások egészítik ki.

Étterem

Ingyenes parkolás

Szállás

Horgászat

Csendes környezet

Ingyenes WiFi

Nálunk megszálló kedves vendégeink ​​a szaunában lazíthatnak vagy felfrissülhetnek a stresszes napok után.

A horgászok az általunk biztosított felszereléssel próbálhatják ki horgásztudásukat valamelyik tóban.

Számos útvonalunk van csodálatos tájakon, amelyek minden bizonnyal sokkal emlékezetesebbé teszik nálunk tartózkodását.

Ideális rendezvényekhez vagy csapatépítőkhöz kollégákkal és munkatársakkal.

A CSÁRDA ÉTTERME

Nagy gondot fordítunk arra, hogy vendégeink egyedülálló gasztronómiai élményben részesüljenek egy hasonlóan csodálatos légkörben.

Változatos étlapunk és házi specialitásaink minden vendégünket elkápráztatják.

MIT MONDANAK A VENDÉGEINK

„Nagyon csodálatos a hely kialakítása. Rendezett. Különösebb hiányosság nem volt a környék látványosságban gazdag, de még több idő kellett volna, hogy mást is meglátogassunk!”
Béla
„Fantasztikus élmény volt, a hely maga elragadó, az emberek is és minden, minden. 🙂 Nagyon meg szeretnénk köszönni még egyszer. 🙂 Már várjuk, hogy visszamenjünk újból nyár végén megyünk megint. 🙂 És ez az egész onnan jött, hogy Édesanyám is volt itt és ő mondta, hogy nézzük meg a helyet. Minden jót kívánunk önöknek, nektek. Hamarosan újra találkozunk! 🙂 :)"
Peti & Eda
„Gyönyörű hely, igényes, tiszta szobák és környezet, kedves személyzet. Igénybe vettük a külön épületet, ahol lehetőségünk volt bográcsozásra és közös együttlétre, minden feltétem maximálisan adott volt, szuperül éreztük magunkat. A kaja finom volt."
Tamás
„Csodás környezet, szép házak, friss levegő, játszótér a gyerekeknek, nagy tér - azaz a vendégek nincsenek egymás hegyén-hátán, kérdéseinkre mindig kaptunk korrekt válaszokat, alapvetően a személyzet nagyon segítőkész volt: összességében elégedettek voltunk."
Nóra

KERÜLJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Telefon

0724 235 859

Cím

Maros megye, Vármező, Halastó utca, nr. 32/A

Email

halaszcsarda95@gmail.com